Kesä ja loma

Mish Mushkila jää nyt pienelle kesätauolle, sillä suuntaan tyttäreni kanssa Suomeen kesäksi (ja mieskin tulee perästä kunhan töistä pääsee). Juuri nyt ajatus raikkaasta kesäsäästä Suomessa tuntuu ihanalta: tänään on +47 astetta lämmintä ja talomme tuuletus ei oikein meinaa enää toimia. Korjaaja on soitettu mutta muutama aika hikinen tunti tässä on jo vietetty samalla pakaten Suomea varten pitkähihaisia ja farkkuja, joille ei ole juuri ollut käyttöä täällä viime kuukausina. Viime kesänä Suomeen ei päästykään tyttären syntymän vuoksi, joten odotan innolla lomaa!

Tässä vielä kesäinen kuva puutarhassamme kukkivasta frangipani-puusta (suomeksi ehkä temppelipuu?), joka sekin kyllä jo vähän nuokkuu tässä kuumuudessa ja kuivuudessa. Mish Mushkila palaa kirjoittamisen pariin toivottavasti virkeänä ja virkistyneenä heinäkuun loppupuolella, kun palaamme takaisin Saudeihin. Mukavaa kesää!

IMAG5148

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s